Reacties

Het was het meer dan waard (Judy uit Zutphen)
“Lieve Pip. Dankjewel voor de begeleiding, de discretie, de zorgvuldigheid, de humor en ‘onze’ muziek. 😉  Maar vooral bedankt voor het eindresultaat! Het was twee keer ruim drie uur rijden maar het was het meer dan waard! Ik voel me nu weer vrouw. Je bent een vakvrouw en een kanjer!”


Eindelijk is het af voor mij  (Ineke uit Oosthuizen)
“​Dankjewel Inge! Eindelijk is het af voor mij. Nu met de permanent getatoeëerde tepels na mijn borstkankerperiode.
Ik ben zo tevreden en blij dat ik het adres van Inge heb gevonden. Ze zien er echt prachtig uit. Ik wilde zo graag weer gewoon naar de sauna jij heb dit voor mij weer mogelijk gemaakt.
Nogmaals dankjewel. Groeten Ineke”


Trots op spiegelbeeld  (Mieke uit Apeldoorn)
“​Ik ben je echt super dankbaar: de tepels zien er echt – hoewel natuurlijk nog moeten genezen – fantastisch uit!!!! Het ‘voelt’ super goed, voel me niet meer mismaakt en kan 🙂 🙂 eigenlijk gewoon bijna trots in de spiegel kijken! Dank je wel!!! Met hartelijke groet Mieke “


Waanzinnig!!! Èn blijvend!!  (Jacqueline uit Wormerveer)
“Een jaar na m’n borstamputatie kwam eindelijk die tepelreconstructie en 2 maanden daarna de tattoo’s. Yeaaaahhh… wat keek ik daar naar uit!! Maar… ik ben 4x getatoeëerd in het ziekenhuis en elke keer was het met 5 maanden zò vervaagd dat er weinig van terug te zien was. Tja, het is een natuurlijk product en zeer biologisch afbreekbaar… nou afbreekbaar werd me meer dan duidelijk… Ik was er klaar mee en de zorgverzekering ook!
Toen… echt, just on the right time on the right place kwam ik met Inge in contact. Ik heb me nog nooit zo zeker en in goede handen gevoeld als bij haar! Het resultaat? Waanzinnig!!! Èn blijvend!! Had ik 2 jaar eerder moeten doen.. Maarja the right time was gewoon nu!! Dus Inge! Thanks a million!! “


Ik zag weer twee borsten!  (een reactie van Anna)
Na een borstamputatie en daarna een borstreconstructie heb ik eerst de tijd genomen om te herstellen. In het ziekenhuis werd er meerdere keren een tepeltatoeage getatoeëerd maar het resultaat was niet goed. Veel te flets en het vervaagde steeds meer. Ik accepteerde het zoals het nu was en vond het belangrijker dat ik weer 2 borsten had. 

Totdat ik de foto`s zag op facebook van Inge Pip, wat mooi , zou het dan echt zo mooi bij mij kunnen worden vroeg ik me af. Na een aantal vragen heb ik een afspraak gemaakt met Inge, geheel vrijblijvend. 

Bedankjes en reacties na door mij uitgevoerde tepeltatoeages.Toch wel wat nerveus ging ik naar haar toe. Inge nam de tijd en leek zonder woorden aan te voelen hoe het voor mij moest zijn om deze stap te maken. Ze legde rustig haar werkwijze uit toen ik mijn verhaal had gedaan en dat voelde heel fijn en veilig. Ze gaf ook duidelijk aan dat er een mogelijkheid bestond dat ik meerdere keren getatoeëerd moest worden omdat haar uitgangspunt is dat ik tevreden zou zijn. 

Toen ze klaar was met de tatoeage en ik in de spiegel mocht kijken werd ik overvallen door wat ik zag, ik zag weer 2 borsten, borsten van mij en ondanks de littekens die altijd zichtbaar zullen blijven was ik zo enorm blij. De emoties die los kwamen had ik niet verwacht. Ik ben Inge zo dankbaar voor haar goede werk en haar tijd en aandacht, zij heeft me geholpen mezelf weer compleet te zien. Inge je bent een echte professional met liefde voor je werk, ik hoop dat je veel vrouwen op deze wijze mag verder helpen.
Ik wens jouw dan ook heel veel succes voor de toekomst en hoop dat vele vrouwen jouw gaan vinden en net zo blij zijn met een tepel tatoeage. 

Lieve groet Anna


Eigen waarden!  (Tanja uit Zaandam)
Naast een top artiest ben je ook van grote waarden voor de dames die op deze manier weer zelfvertrouwen en eigen waarden terug krijgen na een toch al moeilijke strijd. Respect!


Na de eerste behandeling  (Mariet uit Venray)
Hi Inge, heel hartelijk bedankt voor mijn behandeling. Wat ben jij een top vakvrouw. Ben zo blij met hoe het er nu al uitziet! We hebben nog heerlijk geluncht en waren om 18:15 thuis. Geen file onderweg gelukkig. Fijne avond en tot in januari!


 
Twee uur rijden  (Jolanda G. Uit Geel-Belgie)
Dank je voor mijn twee mooie, nieuwe vriendinnen!
 
Ben een jonge meid van ondertussen 28 jaar, maar heel mijn traject begon op mijn 26. Ik liet preventief een diepflap uitvoeren, nu bijna een jaartje geleden met eigen weefsel van m’n buik nadat ik 2 prachtige kids op de wereld heb gezet. 
 
Een half jaar na de operatie liet ik ook een tepelreconstructie uitvoeren, want deze konden niet gespaard blijven. In dit jaar heb ik van alles liggen opzoeken over de tepeltattoo’s die er overheen komen (als je dit wenst natuurlijk) Best een hele klus! 
 
Ik werd lid van verschillende groepen op facebook, waaronder een groep met heel veel Nederlandse dames (ikzelf ben een Belgische) die net hetzelfde of misschien zelfs wel een veel zwaarder traject dan ik ondergingen. Door hen kwam ik bij Inge Pip terecht, ik hoorde er enorm veel positieve dingen over! Ik koos dan voor Inge Pip omdat ik onder andere hoorde dat het bij haar meesterwerkjes zijn, af, kersen op de taart! 
 
Van het ziekenhuis of ergens elders hoorde ik  heel veel negatieve reacties … De tepeltattoo’s zouden vervagen of zelfs weg gaan … Hier had ik geen zin in. Ik heb geen zin om elk jaar m’n tepeltattoo’s terug te laten plaatsen of te laten bijwerken. Klaar is klaar!
 
Om m’n verhaal rond te maken, was ik erg zenuwachtig om m’n tepeltattoo’s te laten plaatsen, want het is namelijk 2 uur rijden van bij ons. Is het dit wel? Wat als ik uiteindelijk niet genoeg opgezocht had omtrent haar werkjes? Wat als het ook tegenslaagd? Heel dat eindje voor niets!
 
Inge stelt je direct op je gemak, en ze weet heus wel wat ze doet! 
 
Ben een jonge mama/vrouw van 28 jaar en ik voel me nog steeds zo. Ik voel me echt weer vrouw dankzij Inge haar meesterwerkjes! (en dan is het nog zacht uitgedrukt, maar vind het juiste woord niet) 
 
Dus nogmaals bij deze: Inge, bedankt voor mijn twee mooie, nieuwe vriendinnen!
 
+ heel het tripje waard om naar je toe te reizen!
 

Fantastische kleur  (Geraldine uit Veghel)
Hoi Inge bedankt, jij bent met recht genoemd een grote kunstenares. De kleur is fantastisch goed! Ben er erg blij mee. Ik hoop dat je mij in je bestand houd, mocht het in de loop der jaren wat vervagen door de zonnebank kom ik weer naar je toe. Groetjes!


Wonderfull skills (Brigitta uit Utrecht)
Beautiful 3D tattoo art…that makes a woman compleet…feeling proud and thankfull…wonderfull skills you have!


Ik raad haar voor de volle 100% aan! (Sylvia uit Alkmaar)

Ik kwam bij Inge Pip voor mijn tepel reconstructie.
Ik kan haar niets anders dan prijzen.
Ze heeft me niet alleen het idee gegeven dat ik weer compleet ben maar ook mijn zelfvertrouwen is er weer.
Ze doet haar werk echt heel goed en ik raad haar voor de volle 100% aan.

Klik hier voor Media